Elke organisatie
is in beweging!

OP NAAR EEN TOPTEAM

TRAINING VOOR ORGANISATIES


Elke organisatie bestaat uit mensen die samen dagelijks werken aan het product of dienst die geleverd wordt. Je hebt te maken met (interne en externe) klanten en communicatie is hierbij het sleutelwoord.

Vaak merken we dat communicatie en samenwerking thema’s zijn die dagelijks aan de orde zijn, maar vooral omdat het hier aan ontbreekt. Niet iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt of zaken worden al jaren op een bepaalde manier gedaan. Er is een bepaalde structuur die wellicht niet helemaal meer voldoet.


BETER PRESTEREN

Wij kunnen je helpen om met een frisse blik naar uw organisatie en vraagstukken te kijken. Denk hierbij aan processen, taakverdeling, communicatie en samenwerking. Wellicht kan een aantal kleine aanpassingen in de structuur de organisatie helpen om nog beter te presteren.

We begeleiden organisaties en afdelingen om te doen waar ze goed in zijn. We helpen met het creëren van rust en structuur. Uiteraard kijken we naar de toekomst en hoe de organisatie hierop kan anticiperen.

Van een goed team naar een topteam!IN 6 STAPPEN MEER RENDEMENT UIT JOUW TEAM

Jouw team en organisatie wil je zo goed mogelijk laten functioneren. In ‘rustige’ tijden, maar zeker ook in tijden van onrust en crisis. Wij hebben een model ontwikkeld waarbij je in 6 stappen meer rendement uit je team en organisatie haalt. Concreet, praktisch en direct toepasbaar.

Benieuwd naar deze 6 stappen? Vraag nu vrijblijvend onze whitepaper ‘In 6 stappen meer rendement uit jouw team’ aan. Of neem direct contact op en maak gebruik van 1 uur gratis advies.

Whitepaper aanvragen

Hulp nodig bij deze stappen laat ons je dan helpen! We maken graag een
1. Inventarisatie (gratis intake, op basis hiervan krijg je een offerte 'op maat')
2. Plan van aanpak met een korte samenvatting / inventarisatie, strategie per stap met hierbij de acties en planning overzichtelijk weergegeven
3. Hoe kan je dit plan tot uitvoering brengen?
4. Evaluatie

We horen graag van je!


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Deze trajecten zijn altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?