Zodat je weer kan doen
wat je leuk vindt!

ORDE OP ZAKEN

TRAINING VOOR ONDERNEMERS


Als ondernemer ben je ooit gestart vanaf 0, misschien al gelijk met een team, maar vaak genoeg ook alleen. Je deed alles zelf en dat was prima te doen. Maar inmiddels ben je gegroeid in omzet, opdrachten, een groter netwerk en personeel aangenomen. Hoe ga je hiermee om?

Veel ondernemers die wij spreken merken dat ze in de basis passie hebben voor het vak, het product of de dienst. Maar de taken die daarbij komen kijken, naarmate je als ondernemer groeit, vaak minder leuk vinden. Deze taken kosten energie. Denk hierbij aan de taakverdeling van je team, de planning, de communicatie... Hoe krijg je je team ‘mee’? Hoe weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt?


TIJD VOOR STRUCTUUR

Maar denk ook aan processen, HR en structuur. Wij helpen je graag! We bieden je die structuur, kijken met een frisse blik mee en trainen desgewenst jou én je team. Dit om verder vooruit te komen. Zodat de taken die je energie kosten misschien wel niet meer door jou gedaan moeten worden? Of dat er een structuur ontstaat welke jouw overzicht én vrijheid geeft.


IN 6 STAPPEN MEER RENDEMENT UIT JOUW TEAM

Jouw team en organisatie wil je zo goed mogelijk laten functioneren. In ‘rustige’ tijden, maar zeker ook in tijden van onrust en crisis. Wij hebben een model ontwikkeld waarbij je in 6 stappen meer rendement uit je team en organisatie haalt. Concreet, praktisch en direct toepasbaar.

Benieuwd naar deze 6 stappen? Vraag nu vrijblijvend onze whitepaper ‘In 6 stappen meer rendement uit jouw team’ aan. Klik hier. Of neem direct contact op en maak gebruik van 1 uur gratis advies.

Whitepaper aanvragen

Hulp nodig bij deze stappen laat ons je dan helpen! We maken graag een
1. Inventarisatie (gratis intake, op basis hiervan krijg je een offerte 'op maat')
2. Plan van aanpak met een korte samenvatting / inventarisatie, strategie per stap met hierbij de acties en planning overzichtelijk weergegeven
3. Hoe kan je dit plan tot uitvoering brengen?
4. Evaluatie

We horen graag van je!


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Deze trajecten zijn altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?