Zodat je weer kan doen
wat je leuk vindt!

TRAINING & BEGELEIDING VOOR ONDERNEMERS


Als ondernemer ben je ooit gestart vanaf 0, misschien al gelijk met een team, maar vaak genoeg ook alleen. Je deed alles zelf en dat was prima te doen. Maar inmiddels ben je gegroeid in omzet, opdrachten, een groter netwerk en personeel aangenomen. Hoe ga je hiermee om?

Interne organisatie

Veel ondernemers die wij spreken merken dat ze in de basis passie hebben voor het vak, het product of de dienst die zij aanbieden. Maar we zien ook dat ze de taken die daarbij komen kijken, naarmate je als ondernemer groeit, vaak minder leuk vinden. Deze taken kosten energie. Denk hierbij aan de taakverdeling van je team, de planning, de communicatie... Hoe krijg je je team ‘mee’? Hoe weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt? Hoe behaal je de meeste rendement uit je team en organisatie? We bedoelen hiermee de ‘Interne organisatie’.


HERKENBAAR?


  • Waan van de dag, weer je werk niet af.
  • Medewerker doet niet wat je gevraagd hebt.
  • De interne organisatie is een chaos?
  • Gezeik in je team (ja soms zijn harde termen het beste om uit te drukken hoe het voelt!)
  • Processen zijn niet helder?

Allemaal zaken die binnen elke organisatie voorkomen en waar je dus als ondernemer mee te maken krijgt. En vaak heb jij als ondernemer helemaal geen tijd om hier eens voor te gaan zitten. Bij de ondernemers die wij begeleiden is dat niet anders, maar dat betekent ook niet dat zij al het werk zélf moeten doen. Wij zetten het team aan het werk! We gaan SAMEN aan de slag, zodat jij niet de kartrekker hoeft te zijn.


BORGING

Nadat we samen aan de slag zijn gegaan, vinden wij contact houden heel erg belangrijk. Het teamproces moet geborgd worden. Daarnaast verandert de samenstelling van een team en daar moet je op blijven inspelen. De borging vinden wij heel erg belangrijk en een must om het tot een succes te (blijven) komen.

WAT LEVERT HET OP?

Aandacht voor en aan de interne organisatie geeft: rust, overzicht, inzicht en kansen. Jij kunt je als ondernemer richten op daar waar jouw passie ligt. En interne ‘loopt’ gewoon door. Hoe fijn is die gedachte?

Iedereen weet waar hij/zij aan toe is, verwachtingen en processen zijn helder. En ja, dit geeft méér rendement op alle vlakken.

TIJD VOOR STRUCTUUR & OVERZICHT

Maar denk ook aan processen, HR en structuur. Wij helpen je graag! We bieden je die structuur, kijken met een frisse blik mee en trainen desgewenst jou én je team. Dit om verder vooruit te komen. Zodat de taken die je energie kosten misschien wel niet meer door jou gedaan moeten worden? Of dat er een structuur ontstaat welke jouw overzicht én vrijheid geeft.

EEN GREEP UIT ONZE TRAININGEN

1. Procestraining

2. Communicatie

3. Timemanagement

4. De Fitte Ondernemer

5. Leiderschapstraining


WELKE ONDERNEMERS?

Binnen onze klantenkring hebben de ondernemers 1 ding gemeen: er is een team! Een team is al een team vanaf 1 collega. En of je nu een tandartspraktijk hebt, een webshop, aannemer bent of een verzekeringskantoor leidt, dat maakt niet uit! Wij zijn er voor jou als ondernemer.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Onze trajecten zijn altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! En soms kan een aantal uren sparren per maand al voldoende zijn.


OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?