Krijg weer grip
op je agenda!

TIMEMANAGEMENT

GRIP OP JE AGENDA


Herken je het volgende? De dagen vliegen voorbij, je wilt je mail beantwoorden en ondertussen gaat de telefoon, dan komt er een collega je kantoor binnen en je bent al bijna te laat voor het volgende overleg... Dat overleg had je eigenlijk beter voor moeten bereiden. Kortom: druk, druk, druk!

UNIEKE KANS!

Wij bieden onze Timemanagement Training nu ook online aan. Samen kijken we naar een geschikte datum. Meer informatie of direct jouw plek reserveren: [email protected] of bel ons! We horen ook graag waar je tegen aanloopt. Reageer jij?

REALISTISCH PLANNEN


De oplossing kan onder andere zijn dat je toch een moment neemt om onderhoud te plegen op je ‘to-do-list'. Ga realistisch plannen. Zet collega’s in op hun kwaliteiten en neem het proces onder de loep.


Iedereen heeft een geheim dossier in een laatje of een bakje. Een taak die je maar vooruitschuift en letterlijk verstopt zodat je deze maar niet ziet. Besef dat deze wel in je hoofd blijft zitten en stress veroorzaakt. Waarom niet gewoon het dossier inplannen, in stukjes hakken en gewoon doen. Hoe fijn zou deze √ zijn?


INTERESSE?


Wij helpen je hier graag mee! Wij geven timemanagement trainingen voor groepen maar ook 1 op 1 begeleiding. We komen graag met je in contact!OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?