Weer inzicht
in processen

PROCESTRAINING

GRIP OP PROCESSEN


Weet jij hoe het proces binnen jouw organisatie werkt? Het lijkt een logische vraag, vaak zien we dat -naarmate het team en organisatie groeien- het inzicht in de processen verloren gaat. En niet alleen binnen het team, maar ook bij de ondernemer.

Daarnaast zien we regelmatig dat het huidige proces wel een refresh kan gebruiken. Het kan slimmer, efficiënter, beter! De organisatie is in ontwikkeling, de omgeving verandert, de teamsamenstelling is anders, kortom: de (interne) organisatie wijzigt.

Een goed moment om de interne organisatie en dus het proces, eens goed in kaart te brengen. De procestraining is hierbij ons middel! Een hele interactieve training welke in korte tijd heel veel informatie geeft vanuit de organisatie.

Samen met jouw team gaan we een aantal uren aan de slag om zo gelijk een verbeterslag te maken.BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Wil je weten hoe we met een gerichte procestraining weer inzicht kunt krijgen in de huidige processen? We komen graag met je in contact!OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?