Communiceren
kun je leren!

COMMUNICATIETRAINING

GRIP OP COMMUNICATIE


Communiceren, we doen het allemaal en ook 24 uur per dag. Verbaal en non-verbaal. Waarom is het dan zo moeilijk? We gebruiken veel aannames en verwachtingen. Ga voor heldere, open en eerlijke communicatie.

In slechts een dagdeel geven wij tips aan teams of individueel om de communicatie te verbeteren en uit te leggen hoe communicatie werkt. Hierbij geven we je inzicht in hoe je (houding) kan overkomen en hoe je grip kunt krijgen op de (soms onhandige) communicatie van je gesprekspartners.


NIEUWSGIERIG?


Wil je weten hoe we met een gerichte communicatietraining inzicht kunnen geven hoe communicatie werkt? We komen graag met je in contact!


WHITEPAPER EFFECTIEVE COMMUNICATIETIPS?


Wij hebben een whitepaper geschreven met 10 waardevolle en direct toepasbare communicatietips. Wil je deze whitepaper vrijblijvend ontvangen? Vraag hem hier op: https://www.kas-kuppens.nl/whitepaper-effectieve-communicatietips-aanvragen/.OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?