Brengt teams
in balans

TEAMONTWIKKELING

INZICHT IN JE (DROOM)TEAM


Inzicht in je huidige team of in je te vormen team krijg je door inzicht in de individuele persoonlijke drijfveren. Als je weet hoe iemand het beste tot zijn of haar recht komt, het beste zijn of haar kwaliteiten kan inzetten, het efficiëntst kan samenwerken en communiceren, dan heb je een topteam gevormd.

Hoe gaat dit in zijn werk? Kas Kuppens zorgt ervoor dat er een persoonlijke rapportage van elk teamlid wordt opgesteld. Dit wordt gedaan aan de hand van het invullen van een digitale vragenlijst, wat ongeveer 20 minuten in beslag neemt. De persoonlijke rapportages worden met elkaar besproken en er wordt inzicht gegeven in de verschillende drijfveren. Waar zitten hierbij de krachten? En wat zit in iemands weerstand? Tijdens een 2-daagse teamtraining komt dit uitgebreid aan de orde.


Er worden 2 dagdelen ingepland naar gelang de grootte van het team. Dag 1 van de training staat in het teken van uitleg van de profielen. Dag 2 staat in het teken van: Wat kunnen we ermee in de praktijk? Hoe gaan we het toepassen? Het betreft een training op maat welke aan de hand van het team en de uitdagingen die er zijn, gemaakt wordt.


PRAKTISCH & TOEPASBAAR


Hierbij vinden we het belangrijk dat het interactieve trainingen zijn, waarbij voldoende mogelijkheid is voor eigen inbreng. Daarnaast geven we veel handreikingen, zodat er echt iets mee gedaan kan worden in de praktijk. Uiteraard zijn het hele leuke en inspirerende trainingen, waarbij iedereen enthousiast aan slag gaat. Laagdrempelig, praktisch en concreet!


Contact opnemen

IN 6 STAPPEN MEER RENDEMENT UIT JOUW TEAM

Jouw team en organisatie wil je zo goed mogelijk laten functioneren. In ‘rustige’ tijden, maar zeker ook in tijden van onrust en crisis. Wij hebben een model ontwikkeld waarbij je in 6 stappen meer rendement uit je team en organisatie haalt. Concreet, praktisch en direct toepasbaar.

Benieuwd naar deze 6 stappen? Vraag nu vrijblijvend onze whitepaper ‘In 6 stappen meer rendement uit jouw team’ aan. Of neem direct contact op en maak gebruik van 1 uur gratis advies.

Whitepaper aanvragen

Hulp nodig bij deze stappen laat ons je dan helpen! We maken graag een
1. Inventarisatie (gratis intake, op basis hiervan krijg je een offerte 'op maat')
2. Plan van aanpak met een korte samenvatting / inventarisatie, strategie per stap met hierbij de acties en planning overzichtelijk weergegeven
3. Hoe kan je dit plan tot uitvoering brengen?
4. Evaluatie

We horen graag van je!OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?