Brengt teams
in balans

TEAMONTWIKKELING

INZICHT IN JE (DROOM)TEAM


Inzicht in je huidige team of in je te vormen team krijg je door inzicht in de individuele persoonlijke drijfveren. Als je weet hoe iemand het beste tot zijn of haar recht komt, het beste zijn of haar kwaliteiten kan inzetten, het efficiëntst kan samenwerken en communiceren, dan heb je een topteam gevormd. Een persoonlijke aanpak is hierbij van belang.

Hoe gaat dit in zijn werk? We gaan altijd in gesprek met de ondernemer, maar ook zeker met het team. Dit kan 1 op 1, in een veilige omgeving, of in een laagdrempelig teamsessie. Hier krijgen we veel informatie die het team en ondernemer verder kunnen helpen.TEAMTRAINING


Aan de slag gaan met een team vinden wij het leukste wat er is. Er is zoveel kennis bij het team en hoe is het om deze kennis te delen? Het TopTeam naar een nog hoger niveau tillen. Op een interactieve manier gaan we aan de slag met samenwerking, communicatie en processen. Want als je team begrijpt waar je heen wilt, zul je zien dat je echt gaan SAMENwerken.

Daarnaast zijn wij Profile Dynamics gecertificeerd. Een mooie tool om drijfveren middels een eenvoudige vragenlijst inzichtelijk te maken. Kas Kuppens zorgt ervoor dat er een persoonlijke rapportage van elk teamlid wordt opgesteld. Dit wordt gedaan aan de hand van het invullen van een digitale vragenlijst, wat ongeveer 20 minuten in beslag neemt. De persoonlijke rapportages worden met elkaar besproken en er wordt inzicht gegeven in de verschillende drijfveren. Waar zitten hierbij de krachten? En wat zit in iemands weerstand?

We zetten dit in op individueel vlak of om het hele team te trainen. Bijvoorbeeld tijdens een 2-daagse teamtraining.2-DAAGSE DRIJFVEREN- TEAMTRAINING


Er worden 2 dagdelen ingepland naar gelang de grootte van het team. Dag 1 van de training staat in het teken van uitleg van de drijfverenprofielen. Dag 2 staat in het teken van: Wat kunnen we ermee in de praktijk? Hoe gaan we het toepassen? Het betreft een training op maat welke aan de hand van het team en de uitdagingen die er zijn, gemaakt wordt.


PRAKTISCH & TOEPASBAAR


Hierbij vinden we het belangrijk dat het interactieve trainingen zijn, waarbij voldoende mogelijkheid is voor eigen inbreng. Daarnaast geven we veel handreikingen, zodat er echt iets mee gedaan kan worden in de praktijk. Uiteraard zijn het hele leuke en inspirerende trainingen, waarbij iedereen enthousiast aan slag gaat. Laagdrempelig, praktisch en concreet!


WANNEER IS EEN TEAMTRAINING NODIG?

  • Het team weet niet waar ze aan toe zijn
  • Processen zijn niet helder
  • Er wordt niet samengewerkt, communicatie ontbreekt
  • Chaos binnen de interne organisatie

Dit zijn allemaal zaken die binnen elke organisatie aan de orde zijn en waar we graag mee aan de slag gaan.WAT LEVERT HET OP?


De teamtrainingen van Kas Kuppens leveren rust, overzicht en plezier! En daarbij is het laatste genoemde wellicht wel het belangrijkste.

BORGING


Nadat we samen aan de slag zijn gegaan, vinden wij contact houden heel erg belangrijk. Het teamproces moet geborgd worden. Daarnaast verandert de samenstelling van een team en daar moet je op blijven inspelen. De borging vinden wij heel erg belangrijk en een must om het tot een succes te (blijven) komen.


EEN GREEP UIT ONZE TRAININGEN

1. Procestraining

2. Communicatie

3. Timemanagement

4. De Fitte OndernemerWELKE ORGANISATIES?


Binnen onze klantenkring hebben de ondernemers 1 ding gemeen: er is een team! Een team is al een team vanaf 1 collega. En of je nu een tandartspraktijk hebt, een webshop, aannemer bent of een verzekeringskantoor leidt, dat maakt niet uit! Wij zijn er voor jou als ondernemer en voor jouw team.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Onze trajecten zijn altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! En soms kan een aantal uren sparren per maand al voldoende zijn.


OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

MEER WETEN?