Over Marije & Diana

Natuurlijke synergie


Wij kunnen heerlijk samen sparren en zijn een goede aanvulling op elkaar. De stap om samen het ondernemerschap aan te gaan op het gebied van trainingen is onvermijdelijk en voor ons heel logisch!

In ons ondernemerschap kwamen we elkaar regelmatig tegen en merkten we in onze gesprekken dat we dezelfde normen en waarden hadden. We werden vaak al aan elkaar gelinkt en het voelt heel natuurlijk. Om samen ondernemers te begeleiden vinden we allebei het leukste wat er is.

Met onze beide achtergronden vullen we elkaar perfect aan en kunnen we het werk goed verdelen. Door inzicht in onze drijfveren en krachten, doen we allebei wat we heel leuk vinden. En de lat ligt hoog! We gaan ervoor!

Marije Kuppens- van Gend


Ik woon in Lunteren ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Ik ben geboren in een ondernemersgezin en heb dus van dichtbij gezien hoe leuk deze hectiek is. Ik ben in 2005 begonnen als interim secretariële dienstverlener en uitgegroeid naar interimmanager. Met mijn dienstverlenende achtergrond (hotelschool), NIMA-marketing en sales en een dosis praktijkervaring heb ik mijzelf 5 jaar geleden dit ten doel gesteld en ben het gewoon gaan doen op de manier die ons typeert; lekker praktisch!

Diana van Beek- Kas


Geboren en getogen in Lunteren, woon ik nu samen met mijn man en dochter in het Land van Maas en Waal. Het ondernemerschap is mij van jongs af aan mee gegeven, aangezien mijn ouders een eigen installatiebedrijf hadden. Nadat ik ruim 7 jaar binnen een tandheelkundige organisatie als operationeel manager gewerkt heb, in combinatie met mijn opleiding Bedrijfskunde, vond ik het tijd voor mijn eigen onderneming! Daarnaast heb ik samen met mijn man een pluimveebedrijf en eierhandel. Het ondernemerschap is bij ons aan tafel, aldanniet onder het genot van een gekookt eitje, vaak onderwerp van gesprek. De combinatie vind ik erg leuk! Bedrijven helpen groeien en bloeien, met de ervaring die ik reeds opgedaan heb. Daadkrachtig, met een hart voor mensen!

MEER WETEN?