Marije & Diana

Marije Kuppens- van Gend


Ik woon in Lunteren ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Ik ben geboren in een ondernemersgezin en heb dus van dichtbij gezien hoe leuk deze hectiek is. Ik ben in 2005 begonnen als interim secretariële dienstverlener en uitgegroeid naar interimmanager. Met mijn dienstverlenende achtergrond (hotelschool), NIMA-marketing en sales en een dosis praktijkervaring heb ik mijzelf 5 jaar geleden dit ten doel gesteld en ben het gewoon gaan doen op de manier die ons typeert; lekker praktisch!

Diana van Beek- Kas


Geboren en getogen in Lunteren, woon ik nu samen met mijn man in het Land van Maas en Waal. Het ondernemerschap is mij van jongs af aan mee gegeven, aangezien mijn ouders een eigen installatiebedrijf hadden. Nadat ik ruim 7 jaar binnen een tandheelkundige organisatie als operationeel manager gewerkt heb, in combinatie met mijn opleiding Bedrijfskunde, vond ik het tijd voor mijn eigen onderneming! Bedrijven helpen groeien en bloeien, met de ervaring die ik reeds opgedaan had. Daadkrachtig, met een hart voor mensen!

Het ontstaan van KasKuppens


Diana kwam begin 2015 bij Marije met de vraag: “Ik wil voor mijzelf beginnen, kan jij mij wat tips & tricks geven?” En natuurlijk wilde Marije haar helpen in dit proces!


ONS MOTTO IS...

“Mouwen opstropen en gas geven!”

MEER WETEN?